Uživatelské recenze

Děláte to skvěle, stále Vám fandím, auto jsme si do rodiny pořídili nešťastnou náhodou.

Arnošt Starosta

Praha
Díky že děláte to co děláte 🙂

Ondřej Přibyla

Brno
Držíme vám palce.

Jan Rygl

Brno

Vždycky jsem si chtěl zkusit carsharing, ale nikdy jsem to vlastně nepotřeboval. Až nedávno jsem se ocitl bez vlastního auta a sháněl možnosti v okolí. Kamarádka doporučila autonapul.cz a já byl neskutečné překvapený jak jednoduše a rychle proběhla registrace a mohl jsem vyjet. A otázka ekologie mě taky velice nadchla, děkuji za tu zkušenost!

Martin B.

Brno

Z recenze na Autonapůl: "Byl jsem velice příjemně překvapený carsharingem Autonapůl. Vše probíhalo jako na drátkách, od registrace po zapůjčení vozu. Celá služba mi prostě dává smysl, jak ekologický, tak finanční. Mohu tuto službu s klidným svědomím doporučit, protože sám jsem byl velmi spokojený a určite ji budu využívat dál."

Radek Černý

Brno
 

I love Autonapůl and your friendly personalized service, and I like your clean reliable cars. While I generally prefer to use public transportation options, and do not often need a car, I wish like to keep the option open with your company for instances where I have need of a car 🙂

Gary B.

Prague

Řekli o nás na Facebooku

Mrkněte na všechny recenze na Facebooku

Recenze na Google

Autonapůl IconAutonapůl

Křenová 409/52, Trnitá, Brno-střed

4,9 66 recenzí

  • Avatar Kuba Pokluda ★★★★ před 4 měsíci
    Zajímavý a různorodý vozový park nabízí možnost vyzkoušet si spoustu zajímavých aut včetně elektromobilů.Interiéry aut byly vždy čisté a auta v dobrém technickém stavu. Odemykání a zamykání přes telefonní aplikaci mi funguje spolehlivě … více i na starším méně výkonném telefonu.Dále jsem se setkal s velmi kvalitní a ochotnou telefonickou podporou během registrace.Bohužel má společnost poměrně vysoké ceny za kilometr a při registraci je nutné odeslat zálohu 5000Kč.Za sebe můžu firmu doporučit.
  • Avatar Martin Š. ★★★★ před 4 měsíci
    Kvalitní služba hledící na udržitelnost.Výhody:Jako u jedné z mála společností off-line přístup do vozu (přes čipovou kartu), vhodné tedy i pro starší nebo technicky konzervativní jedinence (škoda jen že není možná telefonická rezervace … více pro starší co vůbec nevyužívají internet).Účtování transparentní za čas (férová cena) a za km.Fungování během jízd "jako s vlastním autem."Auta v drtivé většině diskrétní bez výrazných reklam.Nemají omezené řidiče - auto můžete (na svou zodpovědnost) vypůjčit i kamarádovi (což konkurence nenabízí).Můžete využívat ČD Body (jízda vlakem je tím prakticky "zadarmo" - 25 bodů je za nákup jízdenky ta 250 až 259,- Kč a slevu přesně 250,- Kč dostanete), je to velmi výhodné.Jsou ve většině krajských měst.Při registraci složíte vratnou kauci (tak když už s nimi jezdit nechcete, měli by ji vrátit).Nevýhoda:Oproti jiným Carsharingům využívají auta v nižších výbavových stupních a oproti jiným opravdu dlouho (jel jsem i s 6 let starým vozem co měl přes 100 tis. km - opět to souvisí se "zeleným přîstupem").Nutno pronájem auta opravdu dobře rozvrhnout (platíte vždy čas celkově rezervovaný, nikoliv za čas skutečného používání a nelze tento čas "překročit" - na co se váže zase výhoda, že lze vozidlo rezervovat třeba týden dopředu).Využívají prakticky jen automobily Škoda (což je opravdu škoda).Sečteno podtrženo: Umíte-li své cesty plánovat relativně v předstihu, nevadí Vám na dnešní poměry horší výbava, tak v ČR pro Vás aktuálně neexistuje lepší autopůjčovna/carsharing.
  • Avatar Janek Dražka ★★★★★ před 5 měsíci
    Velmi dobrý a spolehlivý carsharing, využívám už 6 let a pořád jsem velmi spokojený, kladně hodnotím zejména:- možnost individuální domluvy (přistavení auta, vyjednání slevy na větší rezervace, výměnu auta, zajištění auta na mé přání, i … více když už žádné auto nebylo na víkend volné)- nadstandardní přístup k řešení problému - za celých 6 let užívání jsem od žádného operátora na help-lince neslyšel "dle smluvních podmínek bohužel nemáte nárok", nebo "je mi líto, ale s tím se teď už nic nedá dělat", ale vždy řešení našel - např. bezplatné (!) přistavené jiného vozu nebo v extrémním případě mi nabídli, že mi přistaví auto i s řidičem, aby mi pomohl pobrat všechny pasážery (wow!) a převézt je přes půl Brna- na help-lince vždy někdo pomůže s technickými problémy typu "nejde mi odemknou auto"- férové vyúčtování, nikdy nebyl problém s proplacením uznatelných výdajů (myčka) a za celých 6 let neudělali v jediné faktuře chybu (wow!)- přímá komunikace, nehrozí, že by někdo neodpověděl na můj dotaz nebo ignoroval stížnost. Zároveň změny pravidel/ceníku včas komunikují.
  • Avatar Rekola Bikesharing ★★★★★ před 6 měsíci
    Díky Autonapůl jsme zjistili, že nepotřebujeme mít trvale k dispozici vlastní služební auta. Vše je vždy v perfektním stavu a nemusíme se vozový park starat ve chvílích, kdy ho nevyužíváme. Díky za vás!
  • Avatar Jan Toman ★★★★★ 3 months ago
    Autonapůl je jediný způsob, jak si dokážu představit používání auta. Auto vůbec nepotřebuji, dokud… A v tu chvíli jsem skutečně rád, že tu pro mě je. A zatím tu pro mě nějaké v okolí bylo vždy.
  • Avatar Josef Minář ★★★★★ 2 months ago
    Výborná služba sdílení aut, narozdíl od konkurenčních carsharingů funguje v daleko více městech, ne jen Praha+Brno. Rád proto kromě výletů kolem domovské Prahy využívám i na kombinaci vlakem do daného krajského města a dále výlet sdíleným … více Autonapůl.
  • Avatar Martin Kuba ★★★★★ 2 months ago
    Dobrá služba se kterou mám z nedávné doby jen tu nejlepší zkušenost, moc přeji provozovatelům, aby vše i do budoucna fungovalo takhle hladce, carshering tohoto typu je u nás podle mě hodně potřebný.
  • Avatar Karolína Nováková ★★★★★ 4 months ago
    Perfektně fungující služba pro všechny, kteří smýšlí ekonomicky i ekologicky. Pokud auto nevyužíváte každý den, ale jen na občasné výlety, nákupy nebo přejíždění, nemá smysl si kupovat vlastní. Auta jsou vždycky čistá a udržovaná. Zákaznický … více servis je nonstop k dispozici a dle mých zkušeností vždy naprosto vstřícný. Využíváme mj. na natáčení, devítimístná dodávka na převážení štábu úplně ideální. Rozhodně doporučuju!
  • Avatar Filip S. ★★★★★ a month ago
    Nejlepší carsharing, který jsem vyzkoušel, další už nemusím. Moderní a udržovaný vozový park, vstřícné podmínky i individuální přístup a milí lidé, jak mezi vedením, tak mezi sdílníky. Doporučuji!
  • Avatar Jan Střecha ★★★★★ a month ago
    AutoNaPůl využíváme pravidelně v Rekola bikesharing a nemůžeme si službu vynachválit. Auta jsou vždy perfektně připravená a nemusíme se starat o vlastní flotilu aut (i na operativní leasing).
  • Avatar Anna Kociánová ★★★★★ a month ago
    Autonapůl využíváme s naší neziskovkou už několik let a jsme moc spokojeni. Firemní auto nám nedává smysl, vůz potřebujeme třeba jen dvakrát do měsíce. Oceňujeme výbornou komunikaci, velký výběr aut a taky taky nadšení celého týmu Autonapůl. … více
  • Avatar Denis Pavlov ★★★★★ a month ago
    Good carsharing company. Very positive experience over about 6 years.(Přeloženo Googlem)Dobrá carsharingová společnost. Velmi pozitivní zkušenosti po dobu přibližně 6 let.
  • Avatar Aneta Sildova ★★★★★ 3 months ago
    Skvělá služba ideální pro všechny, kteří auto potřebují jen jednou za čas. Žádný problém, všechno funguje bezchybně!
  • Avatar Hunor Csomortáni ★★★★★ 2 months ago
  • Avatar Jan Dovrtěl ★★★★★ 2 months ago
  • Avatar Katerina Zanotti ★★★★★ 3 months ago
    S Autonapůl jsem vždy maximálně spokojená, osobní komunikace, výborná komunita, čistá auta. Vše funguje jak má, díky!
  • Avatar Danuše Strnadová ★★★★★ 3 months ago
    Příznivé ceny, kvalitní služba sdílení aut, ochotný a vstřícný personál - doporučuji! 🙂
  • Avatar Kristýna M. ★★★★★ 4 months ago
    Vše probihalo bez problémů. Příjemná služba. Na delší výlety trochu vyšší cena. Nezkoumala jsem, zda je to běžné. Na zákaznické lince velice vstřícní, auto nebylo nikdy moc daleko, byli jsme spokojeni. Teď jsme si koupili auto vlastní, … více ale toto si necháme v záloze.
  • Avatar Martin Tyšer ★★★★★ 5 months ago
    Jako účetní firma Nastejnelodi.cz využíváme Autonapůl.cz již pár roků a neměnili bychom a navíc všem našim klientům tyto služby vřele doporučujeme. Potřebujete jet z Ostravy na obchodní schůzku kousek za Prahu, kousek od Plzně nebo do Liberce? … více Tradičně toto znamená celodenní "výlet" a stres za volantem na D1 s nepredikovatelnou dobou jízdy. S Autonapůl.cz sednete na vlak, ve kterém se dobře najíte v jídeláku nebo můžete "popracovat" a půjčíte si auto jednoduše až z vlaku vystoupíte. Díky Autonapůl.cz svým časem již neplýtvám a díky za to!
  • Avatar Astrid M. ★★★★★ 4 months ago
    Superfreundlicher und kompetenter, unkomplizierter, rascher und professioneller persönlicher Service - sehr zu empfehlen!
  • Avatar David Schindler ★★★★★ 5 months ago
    Skvělý a levný způsob jak si půjčit auto. Pro lidi, kteří auto nevlastní nebo nechtějí vlastnit, ale občas potřebují i jiný způsob přiblížení než veřejnou dopravou, je to naprosto ideální. Vypůjčení je jednoduché i pomocí aplikace. Můžete … více si vybrat od nejmenšího (Citigo), přes elektromobily a Octavie až po větší auta pro více než 5 lidí.
  • Avatar Petr Stránský ★★★★★ před 2 měsíci
    Auta vždy připravená a rychle dostupná. Doporučuji.
  • Avatar Tibor Varga ★★★★★ před 3 měsíci
    Sympatický projekt, který má budoucnost
  • Avatar Zbyněk Racek ★★★★★ před 4 měsíci
    Dlouhodobá a naprosto spokojená spolupráce.
  • Avatar Petr Kubát ★★★★★ před 8 měsíci
    Naprostá spokojenost. Mám rodinu, dvě děti a oceňuji, že se nemusím starat o pořízení ani údržbu auta, ale mám ho kdykoliv k dispozici. Když nejezdím, tak neplatím (to se vám s normálním autem stát nemůže 🙂 ).
    Platím jen za to co projezdím,
    … více což mě nutí přemýšlet o tom, jestli jsou dané cesty nutné nebo lze cestu řešit i jinak.
    Vždy záleží na okolnostech a životním stylu, ale pro nás bylo Autonapůl nedocenitelným pomocníkem, kteý nám ve výsledku každý rok ušetří spoustu peněz a starostí.
  • Avatar Renata Plackova ★★★★★ před 10 měsíci
    Vynikající služba dostupná v řadě měst. Ideální pro kombinace dlouhých cest vlakem a krátkých pojížděk (ev. dopravy do míst obtížně dostupných veřejnou dopravou) v cílových městech. Široká nabídka aut od Citigo po Transita. Šikovné i pro … více podnikání, kde potřebujete auto jen občas - Autonapůl je plátcem DPH i silniční daně, stačí jen dát fakturu a výkaz jízd do nákladů, není potřeba psát deník. Opravdu naučí používat auto jen ve chvíli, kdy ho potřebuji - a zároveň je k mání, když už potřeba přijde. Neřeším servis, garáž, parkovací místa a spoustu plateb vázaných na auto ať už stojí nebo jede.
  • Avatar Raúl Pérez ★★★★★ před 10 měsíci
    S Autonapůl jezdíme cca rok, bez jakýchkoli problémů. Auta (alespoň v Hradci) jsou v pořádku, parkování bez obtíží (i když by to chtělo větší vstříctnost města) a tankování na CCS naprosto perfektní. Pro nás je to jediný způsob dopravy … více autem, který používáme, jako doplněk k hromadné dopravě, zejména mezi městy. Firma má přátelský přístup, rozvíjí se a reaguje na potřeby uživatelů. Zkušenost s jiným car-sharingem nemáme, ale zatím nám Autonapůl vždy stačilo.
  • Avatar Matěj Šonka ★★★★★ před 11 měsíci
    Mám jen pozitivní zkušenost. Velmi nápomocen mi byl i operátor na telefonu, když jsem jednou musel narychlo přerezervovat na jiný vůz.