Zodpovědně s Autonapůl proti koronaviru

Jsme tu pro vás! Situaci s vámi pozorně sledujeme a hledáme optimální řešení pro naše služby proti šíření koronaviru. Věříme, že situaci společně zvládneme a naopak se naučíme více spolupracovat, být zodpovědní a ohleduplní vůči sobě i okolí💚.

Jak se snažíme zajistit fungování Autonapůl pro vás? Čistíme a čistíme. O sdílená auta se staráme ještě víc než obvykle. Používáme dezinfekční prostředky a čistíme ozónem. Hlavní odpovědnost ohledně hygieny je ale stále na vás. Prosíme vás o použití vlastních dezinfekčních prostředků, rukavic a nošení roušek i uvnitř vozu😷. Při vyzvednutí i na konci rezervace vydatně vyvětrejte skrze dveře a okénka, nikoli ventilaci . Do všech aut postupně dodáváme dezinfekční ubrousky. Prosím používejte je s ohledem na další uživatele. Pokud budete potřebovat proplatit ubrousky nebo rukavice k čištění Autonapůl, můžete si do výše 100 Kč/měsíc nechat účtenku proplatit.

proti koronaviru

“Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.”

Rádi bychom také v této těžké situaci nabídli spolupráci menším firmám nebo projektům, kterým by se auto mohlo hodit, protože jsou nuceni zavřít své kamenné provozovny. Už nás například oslovilo několik restaurací a bister nebo květinářství, že potřebují pomoci s rozvozem jídla nebo květin. Pokud máte nějaké tipy, kdo by mohl mít zájem, dejte nám prosím vědět.

Nabídka platí i pro vás. Pokud byste chtěli mít jedno z našich aut k dispozici pouze pro sebe nebo své blízké na více týdnů nebo třeba měsíc, kontaktujte nás. Motivů může být mnoho (cesta z města, rozvoz zboží, pomoc v rodině nebo komunitě), je to jen na vás. Pokusíme se vám vyjít vstříc podmínkami na míru. Například Jan z Brna půjčil auto pro svoji sestru na celý měsíc, protože teď potřebuje být nonstop mobilní. Nezapomeňte, že na účet jednoho registrovaného uživatele lze půjčit i více aut a řídit může kdokoliv, komu auto svěří.

Kromě cesty sdílenými vozy doporučujeme také cestu pěšky nebo na kole. Nebo aspoň krátkou domácí rozcvičku😉. Pohyb pomáhá naší psychice a to se teď hodí každému z nás. 

Na našich sociálních sítích sdílíme odkazy na různé formy sousedské pomoci. Pokud byste chtěli na nějaký prospěšný projekt upozornit, neváhejte nám napsat a můžeme tak společně oslovit velkou komunitu sledujících. 

Shrnutí na závěr:

  1. myslete na sebe i ty okolo
  2. používejte ochranné pomůcky, větrejte doma i v autech
  3. podpořte smysluplné projekty
  4. třeba se i něco nového naučíme
  5. společně to zvládneme! 😉

Děkujeme, že jste s námi a přejeme pevné zdraví vám i vašim blízkým 💚.

Autonapůl

Vytváříme prostor pro lidi.

Kontakt

Autonapůl, družstvo
Údolní 33, 602 00 Brno
Kancelář: Křenová 52, Brno
IČO: 29301751 / DIČ: CZ29301751

Technická podpora pro uživatele: +420 778 470 898
e-mail: autonapul@autonapul.cz

Copyright 2018 IMCerny ©  All Rights Reserved